Login

Svensk Mangeto konsult med 8 års erfarenhet av Magento och med 18 år i branchsen.

Vi är behjälpliga med:  Optimering, integrationer av externa funktioner och system, uppgradering, mjukvaruoptimering, akut problemlösning och sökmotoroptimering.

Snabbare site med vår onsite optimering
60%

Vad kan en Magento konsult hjälpa till med?

Prestanda optimering av Magento

Magento är en tung och resurskrävande plattform, det vet nog alla som på något sätt varit i kontakt med systemet. Optimering av Magento är en viktig pusselbit för att du ska lyckas online. Vi har lång erfarenhet med otaliga integrationer i ryggen sedan version 1.4 och kan hjälpa er till rätta alla typer av prestanda problem.

 

Kontakta oss

Sökordsoptimering för Magento

Vid lite större prodktkataloger kan sökordsoptimering i Magento bli både komplext och extremt tidskrävande. VI har både verktygen och kompetensen för att göra SEO arbetet betydligt enklare.

 

Kontakta oss

Integration med 3dje part, ett ofrånkomligt måste.

Magento standard APi ger otroliga förutsättningar när det är dags att koppla samman data. Vi kan hjälpa er med integration av ekonomisystem, betalningslösningar,omdömmen, analysverktyg etc.

 

Kontakta oss om Magento Integrationer

Uppgradering och Uppdatering av Magento med komponenter

Vill man undvika problem vid uppgradering eller uppdatering av Magento och 3:dje parts komponenter måste detta göras i utvecklingsmiljö. Eftersom Magento CE är open source ska man inte räkna med att mjukvaran är testad i samtliga miljöer och med diverse extentions. Vi sätter alltid upp en utvecklingsmiljö med färsk data inför varje uppgradering men även för mindre uppdateringar.

 

Konsulta oss för uppgradering

Senaste från Magento bloggen

Inlägget hittades inte