Login

Blixtsnabb site med våra optimerade webbhotell för Wordpress

Funktioner wordpress webbhotell

Två paket att välja mellan

Standard

199 kr/Mån
Beställ

Kraftpaket för företag

Premium

299/Mån
Beställ

Domännamn

1 site

Multisite stöd, 3 domännamn

Trafikgräns

350GB

1TB

Utrymme web och databas

25GB

50GB

Optimerad Nginx webbserver

WP optimerad databas

E-post konton

25

25

Kontrollpanel

Daglig backup

Onsite sökmotoroptimering

99.9% Garanterad upptid

Cloud Hosting

Full support

Installation

Gratis

Gratis

30 Dagar pengarna tillbaka garanti


199 kr/Mån
Beställ

299 kr/Mån
Beställ

Vanliga frågor och svar

Vem behöver wordpress webbhotell

Paketen vi tagit fram och anpassat för wordpress är framtagna för mindre verksamheter som vill ha en snabb och tillförlitlig wordpress sida men där ni själva inte har den tekniska kompetens som krävs för en dedikerad server eller VPS. Ett mycket prisvärt alternativ för snabb WordPress helt enkelt.

Hur mycket snabbare kan min sida bli?

Vårt mål är att er WordPress site ska bli blixtsnabb, det ska kännas som om sidan laddas lokalt. Då varje site är unik och har sina specialla behov kan det komma att krävas individuella inställningar, något vi hjälper till med förlöpande. Vi arbetar på alla plan, från ttsb, ssl, sql frågor till cdn optimering.

Vad skiljer ett vanligt webbhotell och wordpress optimerat

Det är stora skillnader, de servarar vi använder för optimerade webbhotell har betydligt lägre last än standard webbhotell,  alltså delas servrarna med färre andra sidor men det är bara en bra början. Eftersom wordpress kan vara mycket resurskrävande vid hög belastning har vi optimerat och skruvat på varje parameter för att få en optimal server konfiguration anpassar för wordpress. I grunden använder vi Nginx webbserver tillsammans med PHP-FPM & MySQL.

Hur flyttar jag över sidan till wordpress hosting

För vårt premiumpaket erbjuder vi gratis flytthjälp men det går självfallet bra att flytta sidan själv. Vi ger full tillgång till ftp och databas administration via vår kontrollpanel.